Otrivin Alváshoz légzéskönnyítő orrtapasz 10x

1149 Ft
Eredeti ár: 1306 Ft
115 Ft/db

Az Otrivin ALVÁSHOZ légzéskönnyítő tapasz megnyitja az orrjáratokat és azonnal enyhíti az allergia, megfázás, vagy orrsövényferdülés okozta orrdugulást, valamint alkalmas a horkolás enyhítésére is. Az orrtapasz nem tartalmaz gyógyszert, ezért alkalmazható az éjszakai orrdugulás enyhítésére egyéb készítménnyel kombinálva is.

Figyelmeztetés
A termék csomagolása természetes latex gumit tartalmaz, ami allergiás reakciókat válthat ki. Kizárólag külsőleges alkalmazásra. Ne alkalmazza sebeken, leégett, vagy irritált bőrfelületen! Egyszeri használatra. Hagyja abba az alkalmazást, ha bőrkiütést vagy bőrirritációt tapasztal!
5 évnél fiatalabb gyermekek esetén nem alkalmazható. Ne használja napi 12 óránál hosszabb ideig!

Alvási APNOE
Az orrtapasz nem alkalmas az alvási apnoe kezelésére. Amennyiben az alvási apnoe tüneteit észleli, konzultáljon kezelőorvosával.

Forgalmazza:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1538 Budapest, Pf. 586

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.