Tájékoztatás gyógyszertárunkkal kapcsolatban


A veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbi intézkedések továbbra is érvényben vannak gyógyszertárunkba az OGYÉI és az Magyar Gyógyszerész Kamara javaslatai alapján:

1. A 168/2020. (IV.30.) Korm.rendelet 2.§-a értelmében az előírt 1,5 méteres védőtávolság megtartandó és gyógyszertárunkban is az orrot, szájat eltakaró eszköz/szájmaszk használata kötelező.

A szabályok betartására szakdolgozóink felhívják a figyelmet és a rendőrség és a közterület-felügyelet ellenőrzi!

2. A 65. életévét betöltött személy gyógyszertárunkat munkanapokon 9:00 - 12:00 óra közötti időben látogathatja.

3. A járvány elleni védekezés részeként a gyógyszertár betegforgalmi terében csak annyian tartózkodhatnak, ahány gyógyszerkiadó hely működik. Amennyiben működő szabad gyógyszerkiadó helyet nem találnak, kérjük Önöket, hogy a gyógyszertár betegforgalmi bejárata előtt várakozzanak.

4. A gyermekrendelő felőli bejáratot zárva tartjuk gyógyszertárunk nyitva tartási ideje alatt is, így kizárólag a felnőtt rendelő felől tudnak bejönni nyitva tartási időben gyógyszertárunkban. A felnőtt rendelő felőli bejáratnál patikánk nyitva tartási ideje alatt a mozgássérült feljárón való megközelítés is biztosított.

5. A sorszámhúzó rendszer kikapcsolásra került, a gyógyszertár bejárata előtt sorbaállás szükséges. Ezzel is csökkentve minimálisra a patikai felületekkel történő érintkezést.

A sorbaállás ideje alatt is kérjük, tartsák meg a 1,5 méter védőtávolságot a várakozók.

6. Nyitva tartási idő alatt 1-2 óránként, a betegforgalomtól függően, a betegfogadó térben lévő felületeket és a bejárati ajtó foganttyúját fertőtlenítjük. 9:00-kor és 12:00-kor pár percre bezárjuk gyógyszertárunkat, hogy a felületeket ekkor is fertőtlenítsük és felmossuk a betegfogadó tér padlóját.

A szellőztetés folyamatosan biztosított.

7. Kérjük, amennyiben lehetőségük van rá, úgy vásárláskor bankkártyával fizessenek szakdolgozóinknál.

Ezek az intézkedések az Ön(ök) egészségének védelméért (is) lettek kialakítva.

Megértésüket és szíves együttműködésüket köszönjük!

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.