Kedvezményre jogosító kártyák szabályzata

Dr. Card, Egészségpénztári-, KSZDÉSZ-, Tatabánya- és Törzsvásárlói kártya

Az Arany Kígyó Patikát és a www.kertvarosipatika.hu online patikát üzemeltető Vágó Gyógyszertári Bt. (Székhely: 2800 Tatabánya, Szent György utca 43.) által biztosított Törzsvásárlói kártya és egyéb elfogadott kedvezményt biztosító kártyák felhasználásával kapcsolatban az alábbiak szerint rendelkezik:

Kedvezményre jogosító kártyák szabályzata Kedvezményre jogosító kártyák szabályzata Kedvezményre jogosító kártyák szabályzata

Az Arany Kígyó Patikában kedvezményre jogosító kártyák:

-Arany Kígyó Patika Törzsvásárlói Kártya
-Tatabánya Kártya (www.tatabanyakartya.hu )
-Dr. Card kártya (www.drcard.eu )
-Egészségpénztári kártya*

*: Az alábbi Egészségpénztárak kártyáit fogadjuk el: ADOSZT, Allianz, Aranykor, Dimenzió, Egészségért, Generali, Medicina (K&H Medicina), MKB, OTP, Patika, Prémium (régi neve AXA), Prov1ta, Tempo, Vasutas és Vitamin

A patikai törzsvásárlói kártya igénylése:

A törzsvásárlói kártyát az Arany Kígyó Patika szabályszerű igénylés esetén ingyenesen állítja ki, és az igénylést követően azonnal személyesen adja át az igénylő részére. A kedvezményt a kártyabirtokos a törzsvásárlói kártya használatakor, annak felmutatásával tudja igénybe venni. A kártyabirtokos a kártya használatával a mindenkori „Törzsvásárlói és egyéb vásárlói kártya elfogadási szabályzat”-ban foglaltakat elfogadja.

A kedvezményre jogosító kártyák használata:

A kedvezményre jogosító kártya birtokosa az Arany Kígyó Patikában történt vásárlásai során a gyógyszertár által forgalmazott Támogatás nélkül kapható vényköteles és vénynélküli szabadáras gyógyszerek/tápszerek/gyógyászati segédeszközök, gyógyhatású termékek, kozmetikumok, táplálékkiegészítők és egyéb termékek vásárlása esetén 5% (öt százalék) árkedvezményre jogosult. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges a vásárlás előtt a kártya felmutatása dolgozóink számára. A kedvezményre jogosító kártyákra nyújtott kedvezmények nem vonhatóak össze! Az Arany Kígyó Patika által felkínált kedvezmény mértéke (5%) az időszakos és a nem időszakos akciós termékekre is igénybe vehető!

A kártyabirtokos adatainak védelme

Az Arany Kígyó Patika a saját törzsvásárlói kártya programjában résztvevőktől semmilyen személyes adatot nem kér el.

Egyéb rendelkezések:

Az Arany Kígyó Patika fenntartja magának a jelen „Kedvezményre jogosító kártyák szabályzata” egyoldalú módosításának a jogát. Az Arany Kígyó Patika előzetesen a patikában a vásárlók számára jól látható helyen elhelyezett hirdetménnyel tájékoztatja a kártyabirtokosokat a módosításról, a módosítás hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal. Az Arany Kígyó Patika fenntartja magának azt a jogot, hogy előzetes tájékoztatást követően a Kártyaprogramot megszüntesse.

A vásárlási árkedvezmény igénybevételénél az Arany Kígyó Patika a kártyabirtokosok személyazonosságát nem vizsgálja, ezért az esetleges illetéktelen kártyafelhasználásért való felelősségét kizárja. Az Arany Kígyó Patika nem vállal felelősséget a törzsvásárlói kártya elveszítéséből eredően a kártyabirtokost érő kár bekövetkeztéért, a törzsvásárlói kártya illetéktelen felhasználásáért, valamint a törzsvásárlói kártyával való visszaélésért. Az Arany Kígyó Patika saját kiadású törzsvásárló kártyája hozzátartozóra ideiglenesen és véglegesen is átruházható.

Online patika

A www.kertvarosipatika.hu oldalon a Törzsvásárlói kártyák (Tatabánya Kártya és KSZDÉSZ Kártya) azonosító számát szükséges megadni a kedvezmény igénybevételéhez minden esetben, egyelőre a megjegyzés rovatba, rendelés leadásakor. A kedvezmény csak az ˝Expressz Csomagküldés˝-sel leadott rendelésekre vehető igénybe (Tatabánya esetén). A személyes adatok kezelésével kapcsolatban az online felületünkre kiadott ˝Adatvédelmi Nyilatkozat˝-unk érvényes.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu