Tájékoztatás gyógyszertárunkkal kapcsolatban

Érvényes 2021.04.07. 8:00-tól

A veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbi intézkedések lépnek érvénybe 2021.04.07. szerdán 8:00-tól gyógyszertárunkban az életbe lépő Kormányrendeletek, az OGYÉI és a Magyar Gyógyszerész Kamara javaslatai alapján >>>

1. A 431/2020. kormányrendelet 1.§-a értelmében "Az egészségügyi intézmény területén mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil, vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.”

Ennek hiányában a kiszolgálás megtagadható!


2. A 144/2021. (III. 27.) Kormány 5. szakasza értelmében az előírt tíz négyzetmétert meghaladó officinával rendelkező gyógyszertár esetében (esetünkben 23 négyzetméter), egy időben legfeljebb átlagosan tíz négyzetméterenként egy beteg/vásárló lehet, ezért gyógyszertárunkban egyidőben maximum 2 vásárló tartózkodhat.

3. Nyitvatartási idő alatt rendszeresen, a betegforgalomtól függően, a betegfogadó térben lévő felületeket és a bejárati ajtó fogantyúját fertőtlenítjük. A szellőztetés folyamatosan biztosított.

4. Kérjük, amennyiben lehetőségük van rá, úgy vásárláskor bankkártyával fizessenek szakdolgozóinknál.

A szabályok betartására szakdolgozóink felhívják a figyelmet és a rendőrség és a közterület-felügyelet ellenőrzi!

Ezek az intézkedések az Ön(ök) egészségének védelméért (is) lettek kialakítva.

Megértésüket és szíves együttműködésüket köszönjük!

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.