Dr. Wolz Darmflora Plus Select Intens kapszula 40x

13990 Ft
350 Ft/db

A Darmflora Plus Select Intens készítmény 18 speciális tejsavbaktérium törzset tartalmaz, pontosan beállított napi 100 milliárd adagban, valamint B2-, B6-, B12 -vitamint, biotint és folsavat. A Darmflora Plus Select Intense baktériumtörzsei védettek a gyomor és az epesav ellen, ezért sértetlenül érkeznek a bélbe.

A tejsavbaktériumokat különösen védi a kapszula, és a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:
- Nagyon nagy dózis: 100 milliárd tejsavbaktérium / nap
- Több törzs koncepciója: 18 különböző kiváló minőségű törzs
- Egyenként és testtömeg szerint adagolható
- Különleges követelmények esetén is megfelelő alkalmazás (pl. Hosszú távú antibiotikum terápia)

Vegán. Gluténmentes, zselatint, laktózt, tejfehérjét, fruktózt és színezékeket nem tartalmaz.

Magnézium -sztearát, szilícium -dioxid, édesítőszerek és titán -dioxid nélkül.

Nem tartalmaz hisztamint termelő baktériumtörzseket.


Adagolás:
Erősen adagolva: 100 milliárd = 100 x 109) különlegesen védett élő tejsavbaktérium naponta.

18 különböző kultúra:
- Lactobacillus acidophilus
- Lactococcus lactis
- Bifidobacterium lactis
- Lactobacillus salivarius
- Lactobacillus reuteri
- Bifidobacterium longum
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- Bifidobacterium breve
- Lactobacillus gasseri
- Lactobacillus fermentum
- Lactobacillus rhamnosus
- Bifidobacterium bifidum
- Bifidobacterium infantis
- Lactobacillus brevis
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus paracasei
- Lactobacillus casei
- Lactobacillus plantarum

Négy kapszula 100 milliárd tejsavbaktériumot, valamint 1,1mg B1 -vitamint, 1,4mg B2-vitamint, 1,4mg B6-vitamint, 2,5µg B12-vitamint, 50µg biotint és 200µg folsavat tartalmaz.

Fogyasztási ajánlás
A napi mennyiség legfeljebb 4 kapszula.
Ideális esetben vegyen be 2 kapszulát reggel és 2 kapszulát étkezés közben folyadékkal. A bevitelt napi egy kapszulával kell kezdeni, és fokozatosan növelni kell, amíg el nem éri az ajánlott napi adagot. Hosszú távú használat esetén a napi mennyiség 2 kapszulára csökkenthető.
A kapszulákat szükség esetén széthúzva fel lehet nyitni. Az antibiotikum terápia során a Darmflora Plus Select Intense-et a lehető leghosszabb ideig kell bevenni az antibiotikum után.

Magas minőségű a kapszulahéj
Dr. A Wolz speciális, kiváló minőségű kapszulahéjakat használ, amelyek késleltetik az összetevők felszabadulását. Ez biztosítja, hogy a tejsavbaktériumokat a gyomor és az epesavak nem pusztítják el, hanem csak a bélben szabadulnak fel.

A használt kapszulák különleges védelmet nyújtanak (a standard kapszulákhoz képest) a kapszula tartalmának gyomorsav vagy epesav ellen.
1. Az ép kapszula eléri a gyomrot.
2. A kapszula héja megvédi a tartalmat a gyomor és az epesavaktól.
3. A kapszula elhagyta a gyomrot, és elkezdi felszabadítani a bélben lévő tartalmat.

Miért válassza a Darmflora Plus Intense-t?

Nagy adag
A Darmflora plus select intenzív 100 milliárd tenyészet nagy dózisát tartalmazza, napi bakteriális törzsekkel.

A biztonságos, meghatározott törzsek célzott kiválasztása
A Darmflora plus select intenzív baktériumtörzseket a legújabb tudományos eredmények alapján gondosan választottuk ki. Hatékonyságukat és biztonságos alkalmazását embereken megfelelő humán vizsgálatokban tesztelték. Minden törzs genetikailag jellemzett, osztályozott és biztonságos (GRAS státusz).

Aktív minden bélterületen
A Darmflora plus select intenzitásban 18 különböző, egymást kölcsönösen kiegészítő tejsavbaktérium -törzs található, amelyek a bél különböző szakaszaiban aktívak.

Jó tapad a bélnyálkahártyához
Minél jobban képes egy baktérium a bélnyálkahártyára tapadni, annál tovább maradhat a bélrendszerben.

Savállóság
A Darmflora plus select intenzív probiotikus baktériumok magas savrezisztenciával rendelkeznek. Ezenkívül egy speciális cellulózkapszula védi őket a gyomorsav és az epesav ellen is, így a felszívódott baktériumok nagy része valóban bejut a bélbe.

Gondos gyártás és egyértelmű származás
A bélflóra és a kiválasztott intenzitású bélbaktériumok termelési folyamata rendkívül gyengéd. Ez azért fontos, mert a baktériumok nem képesek túlélni a nyomást és a meleget a termelés során, különleges védelem nélkül. A Dr. Wolz Zell GmbH rendelkezik a nemzetközileg elismert minőségi tanúsítvánnyal a DIN EN ISO 9001 szerint (a fejlesztés, a termelés és az értékesítés területén), valamint rendelkezik egy tanúsított HACCP koncepcióval. A rönkök egyértelmű eredete egyetlen nyersanyagforrásból garantálja a használt rönkök tisztaságát és minőségét.

Nem kívánt adalékanyagoktól mentes
A Darmflora Plus Select Intense gluténmentes, laktóztól és színezékektől mentes, például titán-dioxid E171, szilícium-dioxid E551 vagy zsírsavak magnéziumsói-és nem tartalmaz hisztamint vagy tiramint képző törzseket.
Emberi vizsgálatokban tesztelve - tapasztalati jelentések megerősítik
Számos tanulmány áll rendelkezésre a Darmflora plus select intenzitású baktériumtörzsek biztonságosságáról és hatékonyságáról.

Figyelmeztetések
A megadott napi fogyasztást nem szabad túllépni. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Gyártja
Dr. Wolz
Németország

Forgalmazza:
International Health & Sports Kft.
1094 Budapest, Balázs Béla utca 30.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.