Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval 1x

3499 Ft
3499 Ft/db

A Clearblue Terhességi teszt hétszámlálóval ellátva az első és egyetlen olyan teszt, amely olyan megbízható a terhesség előrehaladottságának megállapításában, mint egy ultrahangos vizsgálat**. A tesztbe épített Smart Dual Sensor™ nem csak azt mutatja meg, hogy Ön terhes „+” vagy nem „–”, hanem azt is, hogy mennyire előrehaladott a terhessége.

Mielőtt elkezdi a tesztelést:

Mindig figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót mielőtt elvégzi a tesztet a hétszámlálóval ellátott Clearblue terhességi teszttel.

Ha a tesztet a menstruáció esedékességének első napján vagy azt követően végzi, akkor a tesztet a nap folyamán bármikor elvégezheti, hogy megtudja, teherbe esett-e. Ha korábban végzi a tesztet és pontos hétszámláló eredményt szeretne, akkor használja a napi első vizeletet. Ne igyon túl sok folyadékot, mielőtt a digitális terhességi tesztet elvégzi.

Amikor készen áll a teszt elvégzésére, vegye ki a tesztet a fóliacsomagolásból, és vegye le a kék kupakot. Azonnal végezze el a tesztet.

A teszt elvégzése

A teszt elvégzéseEgyszerűen csak a nedvszívó véget tartsa lefelé mutató helyzetben a vizeletsugárba 5 másodpercig. Vigyázzon, hogy a digitális terhességi teszt többi része ne legyen nedves.

Vagy ehelyett vehet vizeletmintát egy tiszta, száraz tartályba is. Csak tegye a lefelé mutató nedvszívó véget a vizeletbe 20 másodpercig.

- Visszahelyezheti a kupakot és lefektetheti a digitális terhességi tesztet lapos felületre.

- Tartsa a végével lefelé vagy fektesse a digitális terhességi tesztet lapos felületre, amíg az eredményre vár.

Fontos
A teszt elvégzése alatt soha ne tartsa a teszt nedvszívó végét felfelé mutató helyzetben.

Várjon 3 percet
Várjon 3 percetMiután elvégezte a hétszámlálóval ellátott Clearblue terhességi tesztet, egy homokóra-szimbólum villogása jelzi, hogy a teszt elvégzése folyamatban van. Amikor a homokóra szimbólum abbahagyja a villogást, megjelenik az eredmény.

Gyártja:
Swiss Precision Diagnostics GmbH,
47 route de Saint Georges, 1213 Petit-Lancy, Geneva,
Switzerland.

* Már 5 nappal az elmaradó menstruáció előtt (vagyis 4 nappal a menstruáció várható időpontja előtt) is használható. Laboratóriumi tesztelés során a menstruáció várható időpontja előtt 1 nappal az állapotos nők 98%-a, a menstruáció várható időpontja előtt 2 nappal az állapotos nők 97%-a, a menstruáció várható időpontja előtt 3 nappal az állapotos nők 90%-a, a menstruáció várható időpontja előtt 4 nappal pedig az állapotos nők 65%-a kapott pozitív teszteredményt.
** A hét eredményei 97%-ban megegyeztek a későbbi ultrahangos kormeghatározással. Mindez 187 nő teszteredményének és ultrahangvizsgálatának összevetésén alapul, akiknél a fogamzás óta eltelt hetek száma 1–2, 2–3 vagy 3+ volt.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.