Baba tervezés

GYNOSITOL 60X

2000 mg mio-inozitot és 200 µg folsavat
tartalmazó étrend-kiegészítő por
A babát tervezők közül sokan tudják, hogy a várva várt terhesség nem mindig következik be gyorsan. Vannak olyan esetek, amikor az érintettek a szervezet számára fontos tápanyagok pótlásával közelebb kerülhetnek életük egyik legszebb ajándékához: gyermekük megszületéséhez. A Gynositol szedése a fiziológiásnál alacsonyabb mio-inozit és folsav szint esetén javasolható, vagy amikor fokozott bevitelre van szükség a két összetevőből. A Gynositol növényi eredetű, gluténmentes és laktózmentes.
13616 Ft
227 Ft/db
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.