Dulcolax 5mg bélben oldódó bevont tabletta 30x

A házipatika alapvető készítményei, melyekre bármikor szükség lehet

2016. május 31. 
Minden háztartásban szükség van olyan gyógyszerekre és fájdalom elleni termékekre, amelyek rövid időn belül kifejtik hatásukat. Családok esetén kiemelten fontos, hogy a szülők fel legyenek készülve minden olyan helyzetre, melyben a gyerekek sérülést szenvedhetnek. A nem túl komoly, nem hosszantartó tüneteket otthon is lehet kezelni, azonban ha a fájdalmak huzamosabb ideig fennállnak, mindenképp érdemes orvoshoz fordulni. Az alapvető gyógyszeres készítmények közül az alábbiak a legfontosabbak.

Székrekedés, nem és életkor

2010. augusztus 23. 
Kutatások eredményei szerint a székrekedés gyakoribb nőknél, mint a férfiaknál, és az idős embereknél, mint a fiatalabbaknál. Sok nőnél jelentkezik székrekedés az életkor előhaladása során és különböző életszakaszokban. Ha úgy érzi, hogy Önnek a székrekedés egyre komolyabb gondot jelent, ne érezze magát egyedül: sokan élik át ugyanazt, amit Ön.
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu