Normaflore szuszpenzió és Normaflore kapszula

Normaflore probiotikum – Gyors felépülés!

Az antibiotikumot Normaflore probiotikummal együtt szedje!
Ha betegek vagyunk mindannyian arra vágyunk, hogy mihamarabb talpra állhassunk. Az antibiotikumok segítségével a baktériumok okozta betegségek ma már könnyen gyógyíthatóak.

Normaflore szuszpenzió és Normaflore kapszula

A gyors felépüléshez azonban szükségünk van a bélflóránk megfelelő működésére is. A betegségek és az erős gyógyszerek azonban gyengítik a bélflórát. A joghurtok pedig általában nem képesek arra, hogy a bélflóra egyensúlyát az antibiotikum-kezelés során is maradéktalanul megtartsák.

Ezért fontos az antibiotikum-kezelések során a Normaflore probiotikum használata!

A Normaflore korszerű, bizonyítottan hatékony probiotikum, amely antibiotikum-kezelések során is erősíti a bélflóra működését, kedvezően befolyásolja az immunrendszert, B-vitaminokkal tölti fel a szervezetet, javítja az emésztést, így segítve a gyorsabb talpra állást!

A Normaflore a többi probiotikumhoz képest egyedülálló tulajdonságú jótékony baktériumot tartalmaz, mely ellenáll a gyomorsavnak, ezért az alsóbb bélszakaszt is élve éri el. Sem a tárolás sem az alkalmazás során ért hőhatás nem csökkenti a hatékonyságát. A könnyen nyitható, kicsi, nem törékeny ampulla csak természetes anyagot tartalmaz. Egyedülálló módon adalékanyag, tartósítószer, mesterséges íz anyag, laktóz, fölös kalória nincs benne. Ráadásul könnyű kezelni és alkalmazni, bármilyen itallal bevehető. Adagolása életkortól függően csecsemőknek és gyermekeknek napi 1-2, felnőtteknek napi 2-3 adag. A Normaflore az egyetlen vény nélküli probiotikus gyógyszer Magyarországon.

Ha igazán gyorsan szeretne felépülni, akkor az antibiotikumot Normaflore probiotikummal együtt szedje!

Bacillus clausii tartalmú, vény nélküli gyógyszer.

„A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”

Honlap: http://www.normaflore.hu

Termékek:

Hírek:

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu