JutaVit Echinacea bevont tabletta 50x

Immunerősítés? Természetesen!

2012. október 19. 
Lassan véget ér a vénasszonyok nyara és beköszönt a hideg őszi és a kora téli időjárás. Ne érje váratlanul a lehűlés, mely akár fejfájást, torokfájást, orrfolyást, köhögést de akár lázat is okozhatnak, melyek megnehezítheti mindennapjait. Ezek a tünetek lehetnek akár a megfázásnak és az influenzának a kár kezdeti jelei is. Cikkünkben a természetes gyógymódokkal és a természetes hatóanyagokkal való megelőzéssel kapcsolatban juthat érdekes információkhoz...
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu