Bioderma Nodé K sampon 150ml

4660 Ft
31 Ft/ml

A fejbőrön jelentkező pikkelysömör (psoriasis) ápolására. Ajánlott továbbá vaskos korpa, vastag felrakódások eltávolítására.

Tulajdonságai:
A Nodé K Sampon speciális aktív hatóanyag kombinációjának köszönhetően gyorsan, kíméletesen javítja a pikkelysömör tüneteit és korlátozza kiújulásukat.
- Szalicilsav és Spanyolboróka kivonat hatóanyag kombináció keratolitikus, mikrohámlasztó hatásával segíti a nehezen leváló, összetapadt hámsejtekből álló pikkelyek eltávolítását, és keratoreguláló hatása gátolja a hám sejtjeinek felgyorsult osztódását.
- A Nodé K Sampon értékes, természetes növényi eredetű hatóanyagai – Zanthalene, Forskoline (Coleus barbatus) és Laminaria – bőrnyugtató hatásúak, mérséklik a viszketést, az irritációt, a gyulladást, kipirosodást.
- Bioderma innováció: D.A.F.Ÿ komplex tartalma növeli az érzékeny bőr toleranciáját, erősíti a bőr védőfunkcióját és ellenálló képességét az irritációval szemben.
- Különlegesen kíméletes tisztító összetevői védik, ápolják a hajat és a fejbőrt.
- Krém textúrája könnyű, kellemesen használatot biztosít.
- Használata tartást ad a hajnak, amely könnyen fésülhető, rugalmas, selymes és fénylővé válik.
- Hipoallergén, illatanyag mentes.
- Gondosan válogatott összetevői révén kitűnően tolerált készítmény

A BIODERMA Nodé termékcsaládját bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonysága vizsgálatokkal igazolt.

Használata: Az első 3 hétben heti 3, a továbbiakban vagy a tünetek kiújulásának megelőzésére heti 1-2 alkalommal folyamatosan használja. A megnedvesített hajra egyenletesen vigye fel a sampont, habosítsa fel és közben gyengéden masszírozza a fejbőrbe. Öblítse ki, majd ismételje az alkalmazást, 5 percig hagyja hatni, majd alaposan öblítse le. A maximális eredmény érdekében, az intenzívebb hatást igénylő időszakokban és az elért állapot fenntartásnak érdekében a Nodé K Emulzió használata is ajánlott. A Nodé K Sampon használata közötti napokon vagy a tünetmentes időszakokban ajánlott a fejbőrt különlegesen kímélő Nodé sampon alkalmazása.

Gyermekek szalicilsav tartalma miatt három éves kor felett használhatják. Ha használata során a bőr intenzív kivörösödését észleli, csökkentse a kezelések időtartalmát.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu