Vegye át megrendelését PostaPontokon!

Online patikánkban leadott megrendeléseket átveheti Posta Pontokon! A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba vagy buborékos borítékba csomagoljuk, azokat szakdolgozóink lezárják és átadják az MPL futárszolgálatnak.

Megrendelések PostaPontokon és Csomagautomatából
való átvételének díjaVásárlási értékUtánvétElőre utalás
4.000Ft alatt990Ft990Ft
4.001-7.999Ft között690Ft690Ft
8.000Ft felett0Ft0Ft.Megrendelések PostaPonton való átvétele:
(˝MPL – Postán maradó”, ˝MPL – MOL kúton maradó” vagy ˝MPL - COOP˝-ot kell kiválasztani)


- Vegye át megrendelését PostaPonton, az ország több mint 2500 kijelölt Postáján, 125 MOL kútján és COOP PostaPontokon

- Megrendelését 5 naptári napig átveheti az Ön által kiválasztott Posta/MOL kút nyitva tartási idejében bármikor, amikor Önnek kényelmes

- Online csomagkövetés

- PostaPontokon kifizetheti megrendelését az adott Posta/MOL kút nyújtotta fizetési lehetőségekkel


Megrendelések Csomagautomatából való átvétele
(„MPL – Csomagautomata”-t kell kiválasztani)


- Vegye át megrendelését Csomagautomatából

- Megrendelését 2 naptári napig átveheti az Ön által kiválasztott Csomagautomatából bármikor, amikor Önnek kényelmes

- A 2 napos átvételi idő lejártát követően a Csomagautomatához legközelebbi Postán veheti át megrendelését 5 naptári napig

- Online csomagkövetés

Fontos információk:

Megrendelés leadásakor a szállítási címhez, a kiválasztott Posta/MOL kút/Csomagautomata/COOP postapont címét kell megadni Postán maradó, MOL kúton maradó, Csomagautomatából vagy COOP postapontokon való átvétel kiválasztása esetén!

Megrendelésének átvételéről E-mailben és/vagy SMS-ben kap tájékoztatást, melyet a Posta küld az Ön részére.

Csomagautomatából 2 naptári napig veheti át megrendelését. Amennyiben ez idő alatt Ön nem veszi át megrendelését a Csomagautomatából, úgy az automatához legközelebbi Postán veheti át megrendelését 5 naptári napig az adott Posta nyitva tartási idejében.

A Csomagautomatákból csak bizonyos paraméterek betartása mellett biztosított az átvétel. Így ha megrendelése nem felel meg valamely paraméternek, úgy patikánk értesíteni fogja Önt, hogy válasszon mások átvételi vagy szállítási módot.

Csomagautomatával kapcsolatos kérdések és problémák esetén a nap 24 órájában rendelkezésre áll a Posta ügyfélszolgálata a 06-1-421-7282-es telefonszámon

A Posták, MOL kutak és COOP postapontok 5 naptári napig tárolják a csomagot , ezt követően visszairányítják patikánkba. Az 5 napos tárolási idő alatt megrendelését a PostaPontok nyitva tartási idejében bármikor átveheti.

A PostaPontokra történő megrendelések kiszállításában partnerünk az MPL, a Magyar Posta Logisztikai üzletága.

Posta Pontok listája: Posta Pontok

Honlap: http://www.postapont.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.