A lábat érintő problémák

JutaVit Diozmin+Heszperidin
promóció

A fájó, görcsölő lábak, de a lábakon megjelenő visszerek és seprűvénák is a felgyorsult, modern életvitel egyik kellemetlen hozománya. Ezek a panaszok életkortól és nemtől függetlenül is jelentkezhetnek, megkeserítve a mindennapokat.

A lábat érintő problémák

Az ülő/álló, illetve nehéz fizikai munka, az erőnléti sportok űzése, de a testen lévő súlytöbblet állandó cipelése is előidézheti ezeket a panaszokat.
Ilyen esetekben a lábak vérkeringésének optimális támogatása is felértékelődhet!

A JutaVit Diozmin+Heszperidin 500mg készítmény, speciális növényi összetevők kombinációját tartalmazza, az erek jobb vérkeringéséért.

Természetes növényi összetevőkkel:
Diozmin: 450mg
Heszperidin: 50mg
Csalánlevél kivonat: 50mg
Fekete áfonya termés kivonat: 50mg

Diozmin és Heszperidin
A készítmény fő hatóanyaga a jól ismert, természetes eredetű, citrusfélékből kivont, mikronizált heszperidin és a diozmin.

Csalánlevél kivonat
A csalánlevél kivonat elősegíti és kedvezően befolyásolja az optimális vérkeringést a lábakban, csökkentheti a fáradt és ˝nehéz láb˝ érzést.

Fekete áfonya termés kivonat
A fekete áfonya termés kivonat segíthet fenntartani az erek épségét, javítja az endotel funkciót, segíti a véna mikrokeringést és nyirokelvezetést.

Szépség, egészség, gondoskodás
A lábak szépségének megőrzése odafigyelést igényel. A visszeres panaszok lehetnek olykor örökletesek, de ettől függetlenek is. Ezek nem minden esetben járnak együtt esztétikai változással, ugyanakkor sokan csak ezt követően kezdik el lábaik megfelelő gondozását. A problémák okozója több minden lehet, a magassarkú cipők hosszas viselésétől kezdve az egész napos ülésen/álláson át, a megerőltető sportolásig bezárólag. A leglényegesebb minden esetben az, hogy életvitelünkhöz igazítva szánjunk elegendő időt lábaink pihentetésére, a megfelelő mozgás biztosítására, a panaszok megelőzésére, illetve azok megfelelő kezelésére.

A pihentetés
Lábunkat sokféleképpen pihentetjük, hasznos lehet az időnkénti felpolcolás, a gyógynövényes lábfürdő, de a frissítő talp-, illetve lábmasszázs is, hiszen ilyenkor elősegítjük lábaink ereiben a vér áramlását.

A mozgás és a megelőzés
Az álló, illetve az ülő munkát végzőknek is érdemes megfelelő mozgással kiegészíteniük szabadidejüket, hiszen ezzel egyaránt fejleszthető az izomzat, erősíthető a szervezet és az érhálózat.
A megelőzés egyik legfontosabb eszköze a rendszeres mozgás és tornázás.

A gondoskodás és a kezelés
A visszeres panaszok észlelésénél már érdemes alakítani életvitelünkön is, hogy panaszaink, esztétikai problémáink ne súlyosbodhassanak. Érdemes nem csak külsőleg, de belsőleg is segíteni szervezetünket a regenerációban, hagy a lábak fájdalomérzete, égető érzése enyhüljön, a kisebb visszerek és hajszálerek ismét láthatatlanokká váljanak. A panaszok gyors enyhítése egy megfelelő étrend kialakításával, valamint célorientált étrend-kiegészítéssel támogatható.

Honlap: http://www.diozmin.com

Termék:

Jutavit Diozmin + Heszperidin 500mg filmtabletta 60x 4999 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.