Reparon XXL végbélkenőcs 30g

Egis Gyógyszergyár Nyrt.

Az EGIS Nyrt. Magyarország és egyben Közép-Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszergyára. Tevékenysége teljes körű, kiterjed a generikus és originális kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és készgyógyszer-gyártáson át az értékesítésig.

A társaság jogelődjét 1913-ban alapították a svájci Wander A.G. leányvállalataként. Az EGIS (1985 óta ez a vállalat neve) 1991-ben részvénytársasággá alakult, részvényeit 1994-ben vezették be a Budapesti Értéktőzsdére. 1995-ben a francia Servier gyógyszergyár lett a társaság többségi tulajdonosa és stratégiai partnere.

Aranyér

Reparon és Reparon Herbal készítmények

Magyarországon sokak szenvednek az aranyér tüneteitől – azonban kevesen tudják, hogy a tünetek kezelhetők, sőt szinte teljes mértékben meg is szüntethetők.

Aranyeres megbetegedést például hosszan tartó székrekedés vagy sok ülőmunka okozhat, de megjelenhet előrehaladott terhesség idején vagy szülés után is.

Reparon XXL végbélkenőcs 30g Reparon XXL végbélkenőcs 30g

Az aranyér-betegség hatásosan gyógyítható, ha idejében elkezdik a kezelést. A Reparon® végbélkúpban és kenőcsben található elölt E. Coli baktérium az érintett szövetek természetes védekezőképességét fokozza, így csökkenti a gyulladást, és elősegíti a sebgyógyulást. A Reparon® készítmények eredményesen kezelik az aranyérrel járó kellemetlen tüneteket. A kombinált kezelés – kenőcs és kúp együttesen alkalmazva – megakadályozza a szövődmények kialakulását. A Reparon® más gyógyszerek egyidejű alkalmazását nem befolyásolja.

Ne várjon addig, amíg a betegség megkeseríti mindennapjait! Súlyosabb panaszok esetén forduljon időben orvoshoz, és keresse a patikákban a vény nélkül kapható Reparon® készítményeket!

A jól ismert Reparon® készítmények mellett megjelent az új összetételű Reparon® Herbal termékcsalád – Reparon® Herbal végbélkenőcs 25g, illetve Reparon® Herbal végbélkúp 10x –, mely hatékony és kíméletes segítséget nyújt az aranyér és szövődményei kezelésében. Gyógynövénykivonatokat is tartalmaz, ezért számot tarthat a természetes, növényi eredetű készítmények kedvelőinek érdeklődésére is.

Termékek:

Reparon végbélkenőcs 25g 2126 Ft
Reparon végbélkúp 10x 2126 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu