Interherb Kollagén és Hyaluronsav Intense tabletta 30x

4599 Ft
153 Ft/db

Nagydózisú és kiváló biohasznosulású hidrolizált kollagén peptidet és hialuronsavat, valamint a bőr egészségében szerepet játszó vitaminokat (A- és C-vitamin, Biotin) tartalmazó komplex készítmény.

A kollagén a bőr-, a porc- és csontszövet ellenálló, ugyanakkor rugalmas vázanyaga, hialuronsavval együtt részt vesz a bőr szerkezeti felépítésében. Az A-vitamin hozzájárul a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának megőrzéséhez, míg a C-vitamin támogatja a megfelelő kollagén képződést és ezen keresztül a bőr normál állapotának, azaz egészséges szerkezetének fenntartását. A biotin hozzájárul a bőr és a haj megfelelő állapotának, így épségének és szépségének fenntartásához.

Összetevők/tabletta:
Hidrolizált kollagén kivonat*; hialuronsav nátriumsója; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz; L-aszkorbinsav; A-vitamin acetát; csomósodást és lesülést gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, talkum, polietilénglikol; színezékek: titán-dioxid, kárminsav; D-biotin.

*Készítményünk szarvasmarha eredetű hidrolizált kollagén tartalmaz. ​A peptid térszerkezete alapján 1. és 2. típusba sorolható a kivonat, így a bőr és a porcban lévő szövetek regenerálására egyaránt alkalmas.

Hatóanyag/napi adag (1 tabletta):
Kollagén peptidek: 1000,0 mg
Hyaluronsav: 50,0 mg
A-vitamin (Retinol): 800 µg NRV* %: 100%
C-vitamin: 12,8 mg NRV* %: 16%
Biotin: 50 µg NRV* %: 100%
NRV*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-ban kifejezve.

Aminosav profil/ tabletta:
Alanin: 82,0 mg
Arginin: 69,7 mg
Aszparaginsav: 52,8 mg
Glutaminsav: 92,5 mg
Glicin: 220,6 mg
Hisztidin*: 6,9 mg
Hidroxiprolin: 102,1 mg
Hidroxilizin: 5,0 mg
Izoleucin*: 14,1 mg
Leucin*: 27,0 mg
Lizin*: 33,9 mg
Metionin*: 8,2 mg
Fenilalanin*: 17,9 mg
Prolin: 128,0 mg
Szerin: 30,7 mg
Treonin*: 16,8 mg
Tirozin: 4,7 mg
Valin*: 20,8 mg
*esszenciális aminosavak

Javasolt fogyasztás:
Napi 1 tabletta. Lehetőleg főétkezés közben folyadékkal nyelje le. Nyelési nehézség esetén törje szét a tablettát, vagy oldja fel vízben, majd így vegye be.

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekektől elzárva tartandó! Fenilalanint tartalmaz, fogyasztása fenilketonuriában (egy ritka genetikai anyagcserezavar) szenvedők számára tilos!

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 °C).
Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap, hónap, év).

OGYÉI nyilvántartási szám: 21758/2019 OGYÉI

Gyártatja és Forgalmazza:
BGB Interherb Kft., 1136 Budapest, Tátra u. 25.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.