Befoli tabletta 100x

3064 Ft
31 Ft/db

A B-vitaminok, olyan vízben oldódó vitaminok, amelyeket a szervezet kis mennyiségben raktároz, ezért fontos a megfelelő napi bevitelük. A legjobb vitaminforrás a változatos étrend, habár egyes ételekben a vitaminok a főzés során elbomlanak, így a szervezetben nem hasznosulnak.

A B-vitaminok nélkülözhetetlenek a jó mentális és fizikális állapothoz. Fontos résztvevői az anyagcsere normál működéséhez (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin). A B12 vitamin, folsavval kombinálva, segíti a normál vérképződést. A B1, B2, B3, B5, B6 és B12 vitaminok elősegítik az idegrendszer normál működését ill. néhány közülük (B1, B3, B6, B12) a megfelelő pszichikai funkció fentartásához is hozzájárul. A legtöbb B-vitamin (B1,B2, B3, B6, B5, B12, folsav) hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez/leküzdéséhez. A B6, B3 (niacin) és biotin hozzájárul a bőrünk épségének megőrzéséhez is.

A Befoli magas koncentráctumban tartalmazza szervezetünk számára a legfontosabb B-vitaminokat. A tabletta, úgy lett kialakítva, hogy fokozatosan biztosítsa a szervezet számára a B-vitamin felszívódást, és hatása hosszantartó legyen.

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Napi egy adagban:
Vitamin B1 35 mg
Vitamin B2 35 mg
Niacin (B3 ) 35 mg
Pantoténsav (B5 ) 35 mg
Vitamin B6 25 mg
Vitamin B12 10 µg
Folsav 600 µg
Biotin 150 µg

Cukor-, laktóz- és – gluténmentes készítmény.
Felnőtteknek napi 1 tabletta folyadékkal bevéve.

Forgalmazza:
Vitabalans Kft.
Laktanya u. 4
1033 Budapest

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.