Ohropax Flight füldugó 1pár

4990 Ft
2495 Ft/db

2 darab puha műanyagból készült füldugó repüléshez. A szabadalmaztatott, speciális szűrőkkel ellátott füldugók kifejezetten repülésre lettek kifejlesztve. Nyugalmat biztosítanak és szabályozzák a fül nyomáskiegyenlítését a felszállás és leszállás során. A füldugók lemoshatók/tisztíthatók és újra felhasználhatók.

Nyugalmat biztosít és szabályozza a fül nyomáskiegyenlítését a felszállás és leszállás során. A füldugók a középső hallástartományban fejtik ki hangszigetelő tulajdonságukat úgy, hogy a beszéd megértése még mindig lehetséges maradjon. Ugyanakkor a szabadalmaztatott speciális szűrő szabályozza a fül és az utastér közötti nyomáskülönbség kiegyenlítését, és ezzel ellensúlyozza a felszállás és a leszállás során gyakran tapasztalható kellemetlen légnyomás-ingadozásokat. A kisebb hallójárattal rendelkező utazók számára minden csomag tartalmaz egy második, kisebb füldugót, amelyekbe szükség esetén a szűrő áthelyezhető. Az Ohropax flight iskoláskorú gyermekek számára is alkalmas. A füldugók lemoshatók/tisztíthatók és újra felhasználhatók.

Anyag: TPE/ puha műanyag

Szín: színtelen, szűrőbetét színe kék

Méret: Ø 8 - 12 mm (M-es méretű füldugó) illetve Ø 6 - 11 mm (S-es méretű füldugó)

Tulajdonságok: Füldugók (1 pár mindkét méretben) szabadalmaztatott szűrővel

Pihenéshez és a fül nyomáskiegyenlítéséhez repülés közben

Alkalmazás: Fülbe (hallójáratba) helyezendő füldugó

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.