Dr. Wolz Curabiom Baby por 54g

8290 Ft
153519 Ft/kg

A Curabiom® Baby speciális tejsavbaktérium -törzsek (Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) és GOS (galactooligoszacharidok) kombinációját tartalmazza. A galactooligoszacharidokat tejcukorból nyerik, ezért nagyon hasonlítanak az anyatejben található tej oligoszacharidokhoz.

GOS (galacto-oligoszacharidok) és tejsavbaktériumok
A tejsavbaktériumok beadása már hasznos lehet csecsemők és terhes nők számára - különösen csecsemőknél, ha nem szoptatnak és / vagy császármetszéssel születtek. Ezért a Dr. Wolz Curabiom® Baby kifejezetten csecsemők és terhes nők számára készült. A tejsavbaktériumok (Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus és Lactobacillus rhamnosus) három speciális törzsének kiválasztása a jelenlegi vizsgálatok alapján történt. Ezek természetes tejsavbaktérium -kultúrák, amelyek többek között az anyatejben is előfordulnak.
A galakto-oligoszacharidok (GOS) olyan étkezési rostokat tartalmaznak, amelyek több cukorból állnak. Emésztetlenül jutnak el a vastagbélbe, ahol a bélbaktériumok táplálékként használják őket. A galakto-oligoszacharidok (GOS) jobban hasonlítanak az anyatejben található tej oligoszacharidokhoz, mint a növényi frukto-oligoszacharidok (FOS), amelyek egyáltalán nem fordulnak elő az anyatejben.

Gluténmentes, zselatint, fruktózt és színezékeket nem tartalmaz.
Magnézium -sztearát, szilícium -dioxid, édesítőszerek és titán -dioxid nélkül.


Összetevők
Galactooligoszacharid készítmény:
95% laktózból,
élő tejsavbaktériumokból (Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) 5%

Fogyasztási ajánlás
- Akár 6 hónapig - egy mérőkanál (0,9 g) naponta
- 6 hónapos kortól - egy mérőkanál (1,8 g) naponta kétszer
- Terhes nők - két mérőkanál (1,8 g) naponta kétszer
(mérőkanál a készítményben)

Folyékony (például anyatej, hideg forralt víz) vagy pépes ételhez keverjük, és a lehető leghamarabb fogyasszuk el.
Ne keverje forró italokkal vagy ételekkel!

Összetétel (per mérőkanál)
Galactooligosaccaride (GOS) 259mg,
tejsavbaktériumok 42 mg (2,5 milliárd),

Figyelmeztetések
A megadott napi fogyasztást nem szabad túllépni. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Az étrend -kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Gyártja
Dr. Wolz
Németország

Forgalmazza:
International Health & Sports Kft.
1094 Budapest, Balázs Béla utca 30.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.