Compliflora Immuno kapszula 30x

4390 Ft
146 Ft/db

4 milliárd előflórát és 2000 N. E. D3-vitamint valamint cinket tartalmaz, így támogathatja a szervezet hosszút távú immunitásának kiépítését, ellenáll a gyomorsavnak.

A termék gondosan összeállított keverékét tartalmazza 4 milliárd mikrokapszulázott tejsavbaktériumnak, cinknek és D3 vitaminnak, amely napi támogatást nyújt a szervezetének.

A tejsavbaktériumok gazdag keveréke a következőkből áll: Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04, Lactobacillus rhamnosus LR05 and Bifi dobacterium lactis BS01. A mikrokapszulás technológia egy speciális, szabadalmaztatott technológia, amely minden egyes élő mikroorganizmus sejtet egy lipidmátrixba foglal. Ez az eljárás hatékonyabb gasztrorezisztenciát biztosít a mikroorganizmusok számára, amelyek ennélfogva képesek arra, hogy a belekbe sértetlenül, életképesen kerüljenek, és ott hatásukat kifejtsék. A termék inulint is tartalmaz, amely egy speciális tápanyag a baktériumok számára. A D3 vitamin (2000 I.U.) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Alkalmazás:
Napi egy kapszula. Fogyasztása folyadékkal ajánlott. Ne szedje, ha a készítmény összetevőinek bármelyikére allergiás. Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. A változatos étrend és az egészséges életvitel fontos a szervezete megfelelő működéséhez. Száraz helyen, szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tartandó.

Hatóanyag
Inulin; sűrítő anyag (kapszulában) - hidroxi-propil-metil-cellulóz; mikrokapszulázott tejsavbaktérium törzsek: Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04, Lactobacillusrhamnosus LR05, Bifidobacterium animalis var lactis BS01; kolekalciferol (D3 vitamin); cink glükonát (cink); csomósodásgátlók – zsírsavak magnéziumsói; csomósodásgátló – szilíciumdioxid.

Forgalmazza:
Sirowa Hungary

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.