Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz 20x

2099 Ft
105 Ft/db

Különböző alakú, méretű, rugalmas, vízlepergető & vízálló sebtapaszok kisebb sérülések és vágások lefedésére. A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédik a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől.

Különböző alakú, méretű, rugalmas, vízlepergető & vízálló sebtapaszok kisebb sérülések és vágások lefedésére.

A csomag tartalma:
Elastic sebtapasz, 2x: pillangó alakú, hajlékony és rugalmas sebtapasz az ujj ízületen kialakuló sebek és vágások lefedésére.
AquaProtect sebtapasz, 4x: rugalmas, vízálló anyagú sebtapasz, mely védelmet nyújt úszás és zuhanyzás közben.
Elastic sebtapasz, 2x: klasszikus, hajlékony és rugalmas sebtapasz.
Universal sebtapasz, 8x: kisebb sebek minden típusának lefedésére alkalmas sebtapasz, mely vízlepergető és véd a szennyeződésektől.
Ujjtapasz, 4x: extra rugalmas szövetből készült tapasz az ujj egyéb részén kialakuló sérülések védelmére.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.