CalciTrio Extra 50+ filmtabletta 50x

2990 Ft
60 Ft/db

A CalciTrio® Extra 50+-ban levő kalcium és D-vitamin segít csökkenteni a csontásványianyag-vesztést a változókor után lévő nőknél. Az alacsony csontsűrűség a csontritkulás miatt bekövetkező csonttörés kockázati tényezője.1

1Az állítás kifejezetten az 50 éves és idősebb nőkre vonatkozik. A jótékony hatás legalább napi 1200 mg kalcium és 20 μg D-vitamin valamennyi forrásból történő bevitelével érhető el. A csonttörésnek több kockázati tényezője is van. Az alacsony csontsűrűség megváltoztatása kedvező hatást eredményezhet, vagy nem eredményezhet.

A CalciTrio® Extra 50+ hatóanyagai révén a csontok és a fogak egészségét is támogatja.
- A kulcsfontosságú kalcium, D- és K2-vitaminon felül tartalmaz még magnéziumot, cinket, mangánt és C-vitamint is, melyek sokféle módon segítenek megőrizni a csontok egészségét.
- A fogak egészségéhez pedig négy összetevője, a kalcium, magnézium, C- és D-vitamin járul hozzá.

Hogyan kell szedni?

Ajánlott napi mennyiség: 50 éven felüli nőknek naponta 2 filmtabletta, melyeket étkezés közben vagy után egy pohár vízzel javasolt bevenni, akár egyidejűleg is. A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Amennyiben Ön várandós, szoptat, vagy kumarin típusú véralvadásgátló gyógyszert szed, a készítmény alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával.

Étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.

Hatóanyagok, összetevők

Hatóanyagok 2 db filmtablettában *NRV (%)
Kalcium 500 mg 63%
D3-vitamin 50 µg (2000 NE) 1000%
K-vitamin 90 µg 120%
ebből K1-vitamin 45 µg
ebből K2-vitamin 45 µg
A-vitamin 800 µg 100%
Magnézium 112 mg 30%
C-vitamin 100 mg 125%
Cink 10 mg 100%
Mangán 0,8 mg 40%
*NRV (%) - napi beviteli referenciaértékek %-a felnőttek számára

Összetevők:
kalcium-karbonát, magnézium-karbonát, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, keresztkötésű nátrium-karboximetil-cellulóz), L-aszkorbinsav, cink-glükonát, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), filmbevonat (hidroxi-propil-metil-cellulóz, kalcium-karbonát, polidextróz, talkum, trigliceridek, sárga vas-oxid, riboflavin), mangán-szulfát, retinil-acetát, kolekalciferol, menakinon-7, fillokinon.

Forgalmazó:
Innovelle Pharma Kft.
H-1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.

Forrás: www.calcitrio.hu

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.