Glükózamin-szulfát C-vitaminnal. A C-vitamin a kollagénképzésen keresztűl hozzájárul a porc normál állapotának fenntartásához.
Mi is a glükózamin?
A glükózamin egy természetes aminocukorféleség, mely alkotóeleme az ízületi porc állománynak és részt vesz az ízületi folyadék képzésében.
A C-vitamin az ízületi porcállomány és csontok kollagénképzéhez fontos anyag.
Miért szedjünk Bio-Glukozamin-t?
Szervezetünk csak akkor képes erősíteni és megtartani az ízületek épségét, ha kellő mennyiségű építőanyag van jelen a szervezetben. Az emberi szervezet képes önmaga is a glükózamin előállítására, de csekély mennyiségben.
Szervezetünk szintén képes hasznosítani külső forrásból is a glükózamint, melyhez az étrendből, vagy az étrend-kiegészítők szedésével jut hozzá. Ez különösen fontos az idősebbeknek, akiknek az ízületeik már hajlamosak a kopásra és degenerációra.
A Bio-Glükózamin a glükózamint glükózmin-szulfát formájában tartalmazza, ami biztosítja a jó felszívódást kén molekulához kötődve.
Nyomon követhető alapanyagok
A Bio-Glükózaminban található glükózamin-szulfátot rákok és kagylók páncéljából nyerik. Minden nyersanyag 100%-ban mélytengeri rákoktól származik, nem tenyésztett garnélarákok páncéljából nyerik.
Termékjellemzők
Adagolás:
Napi 3x1 tablettát bő folyadékkal bevenni.
Tárolás:
Szobahőmérsékleten.
Figyelmeztetések:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,vegyes étrendet és az egészséges életmódot
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó
Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyeknek a készítmény fogyasztása nem javasoltt
Összetevők:
glukozamin-szulfát 2 KCI, tengeri kagylóból
(500 mg/tabletta, egyéb tápanyag);
mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő);
polyvinilpirrolidon (stabilizátor);
Spirulina-koncentrátum
(Spirulina platensis, színezék);
L-aszkorbinsav (vitamin);
szilícium-dioxid (csomósodást gátló);
zsírsavak magnéziumsói (csomósodást gátló)