Nasopax orrspray felnőtteknek 10ml

Tiszta lélegzet, az orrspray-k összehasonlítása

2018. augusztus 30. 
A nyár végefelé kezd beköszönteni lassan az allergia szezon, októbertől a megfázási időszak, melyek egyik fő tünete az eldugult orr. Ennek előszele az a sok TV és újság hirdetés, melyek a nazális készítményeket ajánlják számunkra és azok előnyös tulajdonságait. Hát nézzük meg, hogy melyik készítmény mit tartalmaz, és azok mennyire válhatnak előnyünkre az orrdugulás és egyéb nazális problémák megszüntetésében.

Orrfolyás és orrdugulás: tünetek, amiktől gyorsan meg lehet szabadulni

2016. október 20. 
A megfázás leggyakoribb tüneteként számon tartott orrdugulás és orrfolyás két kellemetlen panasz, amelyek ősszel és télen mindenkit fenyegetnek. Megfelelő módszerekkel azonban (legyen az otthoni praktika vagy gyógyszertári készítmény), jelentős mértékben lehet enyhíteni a tüneteken.

Hogyan enyhíthető hatásosan az allergia okozta orrdugulás?

2016. július 29. 
A júniustól szeptemberig tartó allergiaszezon rengeteg ember életét megkeseríti. Orrfolyás, tüsszögés, nehéz alvás, viszkető és égő szemek. Tünetek, amik ellen sok esetben nincs menekvés. Az allergia gondoskodik arról, hogy minden nap a túlélésért küzdjön az, aki a betegségben szenved. És bár a nappalok aránylag elviselhetővé válnak egy idő után, az éjszakák a szezon végéig borzalmasan telnek.

A náthás orrdugulás súlyos szövődményekhez vezethet

2014. február 10. 
A nátha kellemetlen tünetei az orrdugulás és az orrfolyás. Ha az orrlégzés zavart szenved, szájon vesszük a levegőt, így az orr nem tudja tisztítani, nedvesíteni és felmelegíteni a beáramló levegőt. A tartósan gátolt orrlégzés a légutakat védtelenné teszi.
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu