Rendelők és Védőnők Tatabányán

Elektiv Medical Egészségügyi Központ

A modern, esztétikus és megfelelően felszerelt rendelőben magas szakmai színvonalon dolgozó orvosok várják leendő pácienseiket. Az orvosi vizsgálatok mellett, igény szerint önállóan vagy annak kiegészítéseként biorezonanciás állapot-felmérést, testzsír méréssel követett fogyókúrás programot, diétás tanácsadást, lágylézeres sebkezelést is kínálunk pácienseinknek, akiket szeretettel várunk!

2013 április 1-től rendelőnkben laboratóriumi vizsgálatok és röntgen vizsgálatok is elérhetők!

Dr. Benedek-Tóth Zoltán, Dr. Tóth Tamás, Dr. Kálmán Károly

Tatabánya Gyógyászok magánrendelések

Rendelőnk Tatabányán, a Turul utca 11-ben, a Szent Borbála kórház sorompós főbejáratától kb. száz méterre, a gázcseretelep irányában, egy új építésú, U alakú társasház földszintjén van. A kék tábla (Ortopédiai magánrendelés, GYÓGYÁSZOK magánrendelések) már messziről látható... Parkolni nem a Szemészetnél, hanem a másik oldalon érdemes, mert ott van a bejáratunk, és bőven található szabad parkolóhely is.

Belgyógyászat, Gyermek - gasztroenterológia, Gyermek-kardiológia, gyermek ultrahang diagnosztika, Gyermekpszichológia, Gyermek tüdőgyógyászat, Kardiológia, Neurológia, Felnőtt és gyermekortopédia, Ultrahang - diagnosztika, Műtét előtti kivizsgálás és speciális labor

Kertváros lakótelepi védőnői szolgálat

Területi Védőnők:
Dr. Sánta Tamásné (Kati) 06-20/298 5689
Misák Andrea 06-20/298 7428
Szabó Lászlóné (Ica)06-20/298 7526

Dr. Sánta Tamásné védőnő, Misák Andrea védőnő, Szabó Lászlóné védőnő

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.