Dr. Kálmán Károly

Gyermeksebész szakorvos

2003-ban végeztem a Pécsi Tudomány Egyetem Általános Orvosi Karán. Gyermeksebészeti szakképzésemet a győri gyermeksebészeti osztályon végeztem. Képzésem során dolgoztam az ország összes nagyobb gyermeksebészeti centrumában (Pécs, Szeged, Debrecen, Miskolc, Budapest I. Gyermekklinika), valamint a Grazi Egyetem Gyermeksebészeti Klinikájának munkájába is volt szerencsém betekintést nyerni. 2010-ben szakvizsgáztam, azóta a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermeksebészeti Osztályán, mint gyermeksebész szakorvos dolgozom. Munkám során az általános gyermeksebészeti, gyermekurológiai, újszülöttsebészeti és ajak,-szájpadhasadékos kórképekkel jelentkező gyermekek műtéti ellátásával foglalkozom.

Gyermeksebészet (Csütörtök 17:00-19:00):
- Gyermeksebészeti szakvizsgálat
- Fitymaszűkület, fityma letapadás diagnosztizálása, kezelése
- Hereleszállási zavar, rejtett here diagnosztizálása, kezelése
- Lágyéksérv, köldöksérv, vízsérv, hasfali sérv diagnosztizálása, kezelése
- Festékes bőrképlet, anyajegy, szemölcs, verruca, mollusca kezelése, eltávolítása
- Nyaki cysta, vesemedence tágulat, pyelo-ureteralis szűkület, vesico-ureteralis szűkület, vesico-ureteralis reflux, vizsgálata, kezelési terv felállítása
- Ajakhasadék, szájpadhasadék, kezelési tervének felállítása
- Mellkasdeformitások,- pectus excavatum, pectus carinatum kezelési tanácsadás

Bővebb információk és bejelentkezés telefonon a 06-20-98-58-959 számon naponta 9:00 és 19:00 között!

Rendelő címe:
Elektiv Medical
2800 Tatabánya, Mártírok út 33.

Honlap: http://www.elektivmedical.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.