Cégek és közületek számára

Online patikánk és gyógyszertárunk szolgáltatásait is igénybe vehetik cégek és közületek is. Számukra alakítottunk ki bizonyos extra szolgáltatásokat és egyedi rendelés leadási lehetőséget, hogy megfelelően ki tudjuk elégíteni a cégek és intézmények igényeit. Ezen szolgáltatásainkat azon cégek és intézmények számára ajánljuk, akik rendelésenként legalább 100.000Ft értékeben szeretnének vásárolni a webáruházunkban. Természetesen ennél kisebb értékű rendelések esetén is állunk szíves rendelkezésükre az ÁSZF-ben leírt feltételek alapján.

Szolgáltatásaink melyeket cégeknek és intézményeknek ajánlunk:
- Igény esetén nem a futárszolgálat, hanem patikánk alkalmazottjai szállítják ki megrendelt termékeket. Kiszállítási időpont egyeztetése minden esetben szükséges.
- Díjmentes kiszállítás Magyarország területén belül.
- Több telephely esetén a teljes megrendelés igény szerinti lebontása telephelyekre, időpontokra, termékekre és ezen igények alapján való kiszállítás patikánk alkalmazottja által (Egy helyre egy időpontban történő rendelés részlet értékének minimum 100.000Ft-ot meg kell haladnia).
- Egy termékből nagyobb mennyiség kiszolgálása (Megrendelőnek ez esetben nyilatkoznia kell, hogy hány fő részére rendeli a megrendelt mennyiséget, mivel egy termékből javasolt fogyasztás/használat mellett 3 hónapra elegendő mennyiséget szolgálhatunk csak ki).

Az alábbi adatokat és információkat kérjük megadni az e-mailben vagy megrendelésben:
- Cég/közület neve, telephelye és elérhetősége (kapcsolattartó)
- Megrendelni kívánt termékek és megrendelni kívánt mennyiségük
- Szállítási határidő igénye

Bővebb információkért és a részletekkel kapcsolatban keressen minket e-mailben (info@kertvarosipatika.hu) vagy akár telefonon is a 34/311-537-es számon (munkanapokon 9:00-15:00-ig).

Köszönjük, hogy minket válaszott!

Arany Kígyó Patika Tatabánya
Kertvarosipatika.hu

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.