Elérhető fizetési módok

-Átutalás, előre utalással bankszámlánkra

-Utánvét, készpénzben vagy bankkártyával történő fizetés kézbesítéskor. A tranzakció vásárlásnak minősül. Utánvét kezelési díj nincs.


Fontos információk átutaláshoz


Átutaláshoz szükséges információk
Kedvezményezett: Vágó Gyógyszertári Bt.
Bankszámlaszám: 11740009-20080853 OTP Bank (Forint számla)

Fontos! Átutalásos fizetés választása esetén a megrendelés(ek) teljesítése kizárólag a megrendelés(ek) értékének számlánkra történő megérkezése után történik.


Egészségpénztári számlára történő vásárlás


Online patikánkban történő vásárlásnál szükséges megadnia a következő információkat: kártyabirtokos neve, kártyabirtokos Egészségpénztárhoz bejelentett lakcíme, tagi azonosító száma és Egészségpénztári szolgáltató neve.

Megrendelésében található és Egészségpénztári számlára elszámolható tételekről külön számlát készítünk a rendelés véglegesítésekor az Ön által megadott számlázási adatok alapján. Az Egészségpénztári számlát Önnek kell postáznia Egészségpénztára felé, melyet megrendelésével együtt kap meg.
A megrendelés értékének fizetése a fent felsorolt módok közül lehetséges online patikánk számára.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.