Vitaking D3-vitamin 4000NE kapszula 90x

2860 Ft
32 Ft/db

4000NE hatóanyag-tartalmú D3 vitamin kapszula. A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe. A napfényvitaminnak is nevezett D-vitamin fontos szerepet játszik a csontok egészségében, a megfelelő izomműködésben és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A napfényvitaminnak is nevezett D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és az egészséges izomfunkció fenntartásához valamint az immunrendszer normál működéséhez.

A mindennapi pár percnyi napozás elméletileg ellátja a szervezetet a megfelelő D-vitamin mennyiséggel. Mint már volt szó róla, sok ember, különösen télen, nem jut elég napfényhez, így a szervezet nem tud D-vitamint előállítani. A szervezet D-vitamint előállító képessége a korral csökken, éppen ezért az idősek körében gyakori a D-vitamin-hiány.

Hatóanyagok 1 kapszulában
D-vitamin 4000NE 100µg
(kolekalciferol)

Összetevők
tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz), D3-vitamin készítmény (kolekalciferol, szacharóz, kukoricakeményítő, emulgeálószer: gumiarábikum, csomósodást gátló anyag: trikalcium-foszfát, frakcionált kókuszolaj, antioxidáns: dl-alfa-tokoferol), magnézium-sztearát.

Figyelmeztetés
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

OGYÉI bejegyzési szám: 17886/2016

Származási hely: Magyarország

Forgalmazza:
Vitaking Kft.
8200 Veszprém
Állvány utca 10.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.