Megrendelés leadásával és azok teljesítésével
kapcsolatos információkOnline patikánk ismét 0-24 órában rendelkezésre áll Vásárlóink előtt, sajnos azonban telefonon továbbra sem áll módunkban megrendelést fogadni!Szállítási díjaink
Módosítva 2020.04.10.

Vásárlási értékUtánvétElőre utalás
4.000Ft alatt990Ft990Ft
4.001-7.999Ft között690Ft690Ft
8.000Ft felett0Ft0Ft.Szállítási információkA GLS-sel érvényes szerződésünket kiegészítettük az újonnan általuk bevezetett
„Érintés nélküli kézbesítés” (Contactless delivery) szolgáltatásukkal, így már minden újonnan leadott megrendelés ezt a szolgáltatást alapértelmezetten tartalmazni fogja GLS csomagküldés esetén.

Ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti.Kínálatunk


Kérjük, rendelését szükségleteihez mérten állítsa össze, továbbra sem áll módunkban „kereskedelmi” mennyiség kiszolgálása egyik készítményből sem.

A kínálatunkban megtalálható termékek státusza minden esetben: patikánk rendelkezik készlettel vagy a nagykereskedőktől rendelhető, jelenleg nem hiánycikk. Ez csak tájékoztató információ, nem biztos, hogy egy adott termékre a megrendelést teljesíteni tudjuk, ilyen esetben e-mailben tájékoztatjuk a Megrendelőt.

Azon termékek melyeket korábban megvásárolt/látott online patikánk kínálatában, de jelenleg mégsem találja, azokat valószínűleg átmeneti készlethiány érinti. Igyekszünk ezeket mihamarabb orvosolni, ezt követően pedig kínálatunkat bővíteni velük.

Igyekszünk a megszokottakhoz mérten teljesíteni mindenki számára megrendelését, de sajnos a gyógyszertárakat és azok ellátóit érintő rendkívül megnövekedett igények miatt a megrendelések teljesítése során késedelem előfordulhat.

ÁSZF-ben rögzített teljesítési idő: 1-5 munkanap + szállítási idő
Amennyiben nem tudjuk teljesíteni megrendelését az ÁSZF-ben meghatározottak szerint arról e-mailben tájékoztatjuk.


Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy végleges megrendelését adja le.

A rendelés leadása és teljesítése közötti időszakban módosításra lehetősége van, de valószínűleg a módosítás a megrendelés teljesítésének idejét jelentősen növelheti.

Megrendelések módosítását továbbra is kizárólag e-mailben lehet jelezni a megrendelést visszaigazoló e-mailre válaszolva, vagy az info@kertvarosipatika.hu címünkre a megrendelés azonosítószámával együtt (2021.... kezdetű kód, melyet a megrendelést visszaigazoló e-mail tartalmaz.). Telefonon továbbra sem áll módunkban a megrendelésekre irányuló módosítások fogadása.

Több rendelést is adhat le, de a megnövekedett forgalom miatt azok összevonására sajnos jelenleg nincs lehetőségünk, ezért megrendelésenként érvényesíti rendszerünk/patikánk a szállítási díjakat és sávokat az ÁSZF-ben foglaltak alapján.

Megértésüket köszönjük!


E-receptek kiváltása


A veszélyhelyzetben is hatályos egészségügyi törvények értelmében továbbra sem lehet csomagküldés formájában vényköteles gyógyszereket kiszolgálni, ezekre érkező kéréseket nem tudjuk teljesíteni.Csomagátvételi ˝etikett˝


Kérjük, a csomag átvételekor lehetőség szerint húzzon gumikesztyűt. Amennyiben Önnek erre nincs lehetősége, úgy kérjük, a csomag átvétele előtt és azt követően ügyeljen a megfelelő kézmosásra, kézhigiéniára.

Lehetőségéhez mérten kérjük, átvételkor bankkártyával fizessen vagy rendelés leadásakor válassza az „előre átutalás” fizetési módot, hogy kerülje a készpénzcserét a futárszolgálat munkatársával.

Ezen „etikett” javaslatok segítik Önt és a futárszolgálatok munkatársait egészségük megőrzésében, a vírus terjedésének lassításában/megakadályozásában.


Jó egészséget kívánunk!


Egyéb kérdések esetén az ÁSZF-ben és Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak hatályosak!

Adatkezelési tájékoztató: kertvarosipatika.hu/adatvedelem.pdf

Adatvédelmi tájékoztató: kertvarosipatika.hu/adatvedelmi_tajekoztato

Általános Szerződési Feltételek: kertvarosipatika.hu//aszf.pdf

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.