Fogzás segítő termékek

Anaftin Baby fogínygél 10ml

A szülők az Anaftin Baby fogínygélt választják a fogzási folyamat támogatásához. A készítmény csökkenti a fogzással járó kellemetlen érzést.
2999 Ft
300 Ft/ml

Dentinox fogínygél gyermekeknek 10g

A Dentinox fogínygél egy tradicionálisan alkalmazott, enyhe hatású gyógyszer, mely az első fogak kibújásakor jelentkező tünetek (irritált fogíny, gyulladás és fájdalmas rendellenességek) helyi kezelésére alkalmazható.
2649 Ft
264900 Ft/kg

Dologel fogínynyugtató gél 25ml

A Dologel egy természetes hatóanyag alapú fogínygél a csecsemőkori- és kisgyermekkori fogzás okozta tünetek, valamint ínygyulladás és ínyfájdalmak enyhítésére.
2574 Ft
103 Ft/ml

Nurodent fogínygél 15ml

A gyors hatású NURODENT® fogínygél a 6 hónapnál idősebb csecsemőknek ajánlott, a fogzás kezdetekor. A gélt a fogínyre kell felvinni, védőréteget képezve segít enyhíteni a fogzás okozta fájdalmat, kellemetlenség érzetet és gyulladást.
2990 Ft
199 Ft/ml
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.