Béres PrimoMed sebápoló spray 150ml

3562 Ft
Eredeti ár: 4190 Ft
24 Ft/ml

Elsősegély a sebápolásban.Megelőzi a fertőzéseket és elősegíti a sebgyógyulást.

Bárhol, bármikor gyors, szakszerű és bőrbarát megoldás sebek és sérülések ápolására. A Béres PrimoMed kettős támogatást nyújt, megelőzi a fertőzéseket és elősegíti a sebgyógyulást, foltok nélkül.

A Béres PrimoMed sebápoló spray horzsolások, zúzódások, vágások, enyhe fokú égési, forrázási sérülések esetén segít a fertőzések megelőzésében, valamint a sebgyógyulás elősegítésében.

Mikor ajánlott használni?
Horzsolások, zúzódások, vágások, enyhe fokú égési, forrázási sérülések kezelése esetén, ép bőr tisztítására, a fertőzések megelőzésére és a sebgyógyulás elősegítése érdekében.

- Sebek ápolására, a hegszövet eltávolítására és a fertőzések megelőzésére
- Horzsolások, zúzódások, vágások, enyhe fokú égési, forrázási sérülések és ép bőr kezelésére
- Segít megelőzni a biofilm kialakulását és sérült bőrön nem okoz irritációt
- Felhasználható kötszer nedvesítésére, valamint a beszáradt kötszer fellazítására

Hogyan kell alkalmazni?
Egyszerűen használható, permetezhető folyadék, amit az érintett területen kell alkalmazni, ezáltal kimosva a sebet, eltávolítva az idegen részecskéket. Szükség esetén a seb környezetének ápolásához is használható.

Gyártja és forglamazza:
Béres Gyógyszergyár Zrt.
1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.

Forrás: beres.hu

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.