Sinomarin Dry Nose orrspray orrszárazság ellen 30ml

2399 Ft
Eredeti ár: 2990 Ft
80 Ft/ml

100%-ban természetes eredetű, hipertóniás (2.3% NaCl) tengervizes pumpás orrspray száraz vagy irritált orrnyálkahártya kezelésére, 6 éves kortól.

Összetevők:
Tengervíz 70%, tisztított víz 30%, hialuronsav, dexpanthenol. Gyógyszer-, adalék- és tartósítószermentes. Klinikailag tesztelt.

Alkalmazható:
Nátha, gyógyszeres kezelés, tartós száraz környezet vagy orron belüli sebészeti beavatkozás miatt kiszáradt orrnyálkahártya kezelésére, valamint egyéb, orr-dugulással vagy arcüregi nyomással járó betegségek esetén, mint például a szénanátha, a megfázás vagy az influenza.

Ajánlott adagolás:
Ha orvosa másképp nem rendeli 6-12 éves korban 1-2 fújás mindkét orrlyukba naponta legfeljebb 3-szor, 12 éves kortól 2-4 fújás legfeljebb 5-ször. Megszakítás nélkül legfeljebb 30 napig használható! Ne alkalmazza, ha allergiás bármely összetevőre! Enyhe, átmeneti irritációt tapasztalhat a használat kezdetén. Kizárólag orrüregi használatra!

Forgalmazó: Cremax Kft. 1183 Budapest, Csörötnek u. 11.

A Sinomarin® termékek CE jelöléssel ellátott orvostechnikai eszközök, amelyek megfelelnek az Európai Unió 93/42/EGK irányelv követelményeinek. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! 25°C alatt tárolandó.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.