Sinomarin Baba orrcsepp újszülött kortól 18x5ml

2999 Ft
Eredeti ár: 3699 Ft
167 Ft/db

Ideális újszülöttek és csecsemők számára, mivel az ozmózis természetes folyamatának segítségével hatékonyan és biztonságosan enyhíti az orrdugulást és az arcüregi nyomást, fellazítja és eltávolítja a felgyülemlett orrváladékot, a benne megrekedt fertőző részecskéket, allergéneket és egyéb szennyeződéseket. Segíti a másodlagos fül-orr-gége fertőzések és szövődményeik (pl. középfülgyulladás) elleni védekezést és az orrnyálkahártya hidratálását. Visszaállítja az orrlégzést és segíti a kicsi nózikat tisztán és egészségesen tartani.

100% természetes eredetű, hipertóniás, dekongesztáns (orrnyálkahártya lohasztó) hatású tengervizes oldatot tartalmazó orrcsepp csecsemők számára. 18 x 5ml ampullás csepp, amely nebulizátoros terápiához is alkalmas.

Összetevők:
Franciaország Bretagne-i partvidékéről származó tengervíz 70%, tisztított víz 30%. NaCl (só) koncentrációja 2.3%. 80 féle ásványi sót és természetes nyomelemet tartalmaz. A tengervíz kivételes minőségű, amelyet a francia kormány felügyelete alatt működő Országos Óceántudományi Intézet (IFEMER) rendszeresen kontrollál. 100%-ban természetes eredetű. Gyógyszer-, adalék- és tartósítószer-mentes. Steril. Biztonságos és hatékony. Klinikailag tesztelt.

Alkalmazható:
Mindennemű orrdugulással és arcüregi nyomással járó betegség esetén, mint például a nátha, szénanátha, közönséges megfázás vagy az influenza. Akut bronchiolitis (hörgőket érintő, vírusos eredetű megbetegedés) esetén porlasztott formában is alkalmazható. Önmagában vagy gyógyszeres dekongesztánsokkal kombinálva is alkalmazható.

Fontos figyelmeztetés:
Csak orrüregi, illetve porlasztott formában légzőszervi használatra javasolt! Az ampullák egyszeri használatra készültek. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Ajánlott adagolás:
Elsősorban orvosa utasításai szerint alkalmazza. Ha orvosa másképp nem rendeli: néhány csepp mindkét orrlyukba, naponta 2-3 alkalommal. Sűrű orrváladék esetén nagyobb mennyiség is biztonsággal alkalmazható. Porlasztott formában naponta legfeljebb 3x5ml használható. A kereskedelmi forgalomban kapható porlasztó (nebulizátor) készülékek bármelyikével alkalmazható.

Tárolási feltételek: 25C° alatt, napfénytől védve tárolandó.

Forgalmazó:
Cremax Kft. 1183 Budapest, Csörötnek u. 11.

A Sinomarin® termékek CE jelöléssel ellátott orvostechnikai eszközök, amelyek megfelelnek az Európai Unió 93/42/EGK irányelv követelményeinek.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.