Dr. Czeizel Várandósság 1 multivitamin tabletta 30x

5495 Ft
183 Ft/db

A terhességet megelőző időszakra, valamint a várandósság 12. hetének végéig.

A Dr. Czeizel Multivitamin Várandósság 1 (a termékcsalád többi tagjához hasonlóan) glutén-, laktóz- és cukormentes filmtabletta. Ezeket az állításokat laboratóriumi vizsgálatokkal támasztottuk alá.

A filmtabletta laktóz és glutén analitikai vizsgálatát a Wessling Magyarország Kft. Laboratóriuma, a tápérték összetételét – amelyből a cukormentesség bebizonyosodott - pedig az ÉMI-TÜV SÜD Kft. végezte el, amelyről hivatalos jegyzőkönyveket állítottak ki számunkra. Mindkét cég komoly múlttal, hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező, elismert szervezet az élelmiszerek és étrend-kiegészítők analitikai vizsgálati területén.

A Dr. Czeizel Multivitamin családot a BioCo Magyarország Kft. gyártja a legszigorúbb GMP irányelveknek, valamint az MSZ EN ISO 22000:2018 szabvány (élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer) követelményeinek megfelelően.

Adagolás:
Naponta 1 db tablettát bőséges folyadékkal nyelj le!

Figyelmeztetések:
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! Tartsd elzárva gyermekek elől! A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Tárolás:
Száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (25°C alatt). A termék dobozát zárd vissza!

Filmtabletta összetevők:
mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő szer), L-aszkorbinsav, zsírsavak (fényező anyag), DL-alfa-tokoferil-acetát, vas(II)-fumarát, szilícium-dioxid (csomósodást gátló anyag), polivinil-alkohol (fényező anyag), titán-dioxid (színezék), polietilénglikol (fényező anyag), pirodoxin-hidroklorid, riboflavin, kalcium-L-metil-folát (EXTRAfolate-S®), pteroilmonoglutamin sav (folsav), vas-oxidok (színezék), kálium-jodát, kolekalciferol, cianokobalamin.

Tápanyagok / hatóanyagok Napi adag NRV% (5)
Folsav, amelyből 400μg EXTRAfolate-S® 800μg 400%
B2–vitamin 1,8mg 128,6%
B6-vitamin 2,6mg 185,7%
B12-vitamin 4μg 160%
D3-vitamin 25μg (1000 NE) 500%
C-vitamin 100mg 125%
E-vitamin 15mg 125%
Jód 200μg 133,3%
Vas(II)-fumarát 6,73mg 48%
(5) NRV% napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében

Az angol Nutrient Reference Value kifejezés rövidítése, ami tápanyag referencia értéket jelent. Azt a minimális vitamin és ásványi anyag mennyiséget jelenti, amire egy felnőttnek szüksége van a betegségek megelőzése szempontjából.

Gyártja:
BioCo Magyarország Kft.

Forgalmazza:
Q-Pharma Kft.

Forrás: czeizelvitamin.hu

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.