Hansaplast Ajándékcsomag

3399 Ft
3399 Ft/db

Hansaplast ajándékcsomag tartalma 1db Hansaplast sebkezelő kenőcs 50g, Hansaplast sebfertőtlenítő spray 50ml + AJÁNDÉK Hansaplast EXTRA ROBUST sebtapasz 16x.

A legkedveltebb Hansaplast termékeinket válogattuk össze erre az évre is, hogy mindenki megtalálja a saját és szerettei bőrének legmegfelelőbb összeállítást.

Amikor a bőr megsérül, károsodik a védőrétege is, és a szennyező anyagok, valamint a baktériumok bejuthatnak a szervezetbe. Ez sebfertőzést idézhet elő, ami további bőrkárosodáshoz és a gyógyulási folyamat elhúzódásához vezethet. Ha nem kezelik gyorsan, a fertőzés átterjedhet a mélyebben levő szövetekre is, és ez még súlyosabb problémát jelenthet. A Hansaplast sebkezelő és gyógyító csomag a teljes kezelést és védelmet biztosítja a sérült bőrnek.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.