Flonivin FORTE élőflórát és inulint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 20x

3390 Ft
170 Ft/db

Milliárdnyi élőflóra sejt egy kapszulában, napi egyszeri adagolással.

Flonivin® FORTE élőflórát és inulint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum + inulin

Hatóanyagok 1 kapszulában / % NRV*
Jótékony hatású liofilizált baktérium-kultúrák:
Lactobacillus acidophilus La-14® 40 mg (8 x 109 CFU) / **
Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) 2.86 mg (1 x 109 CFU) / **
Bifidobacterium longum Bl-05TM 10 mg (1 x 109 CFU) / **
Inulin 250 mg / **
*NRV – Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referencia érték
** - NRV nincs meghatározva

Összetevők:
Inulin; sűrítőanyag: hidroxipropil-metil-cellulóz; tömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz; Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus rhamnosus; lesülést gátló: zsírsavak magnézium sói; Bifidobacterium longum, színezékek: titán-dioxid, sárga vas-oxid.

Adagolás:
Felnőttek és 3 évesnél idősebb gyermekek 1 kapszula naponta, melyet rágás nélkül, bő vízzel kell lenyelni.

Figyelmeztetések:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni. A termék bármely összetevőjével szembeni érzékenység esetén a készítmény nem szedhető. Antibiotikumkúra alatt a Flonivin® Forte kapszulákat legalább 2 órával az antibiotikum alkalmazását követően szabad csak bevenni. Alkalmazása nem ajánlott műtétet követően, immunkompromittált- és immunszupresszív terápiában részesülő betegeknél, valamint véres széklet-, májbetegség- és centrális vénás katéter viselése esetén. Várandós és szoptató édesanyák, valamint daganatos és bélrendszeri betegségben szenvedők a Flonivin® Forte kapszula alkalmazása előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal!
Alkalmazása nem ajánlott immunkompromittált gyermekek, immunszupresszív terápiában részesülő gyermekek, neutropéniában-, vérmérgezésben- vagy HIV fertőzésben szenvedő gyermekek, valamint véres székletű-, centrális vénás katétert viselő- vagy szervátültetésben részesült gyermekek esetén.
Speciális egészségügyi körülmények fennállása esetén a termék alkalmazását megelőzően konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével.

Tárolás: Tárolja 25 °C alatt az eredeti csomagolásban, sötét, száraz helyen. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Forgalmazza:
Galenika International Kft.
2040 Budaörs, Baross utca 165/3

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.