Panthenol 10% SOS spray

2529 Ft
Eredeti ár: 2975 Ft
19 Ft/gramm

Elsősegély irritált bőrre! Elősegíti a bőr regenerációját, nyugtató hatású.

A panthenol, (más néven D-panthenol) egy B-vitamin-származék, ami serkenti a bőr természetes regenerálódási folyamatait és fenntartja a bőr megfelelő hidratáltsági állapotát. A panthenol ezen felül megnyugtatja a bőrt és javítja a rugalmasságát. Az allantoin csökkenti az irritáció érzését, emellett hidratálja, puhítja és simítja a bőrt. A panthenol és az allantoin kombinációja hatékony bőrápolást biztosít napégést követően. A magas (10%-os) panthenol tartalmú összetétel tápláló, rehidratáló és nyugtató hatást biztosít a bőr irritált felső rétegéinek. Illatanyagot nem tartalmaz.

Alkalmazás: Használat előtt rázza fel Permetezze többször az irritált bőrfelületre legalább 15 cm távolságról. Ha arcán kívánja alkalmazni, fújja a permetet a tenyerébe, és onnan vigye fel az arcára. Fokozottan tűzveszélyes aeroszol. A kézsülékben túlnyomás uralkodik: hevítés hatására felrobbanhat. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távolt tartandó. Közvetlen közelében tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C-nál magasabb hőmérséklet. Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetétel:
Aqua, panthenol, paraffinum liquidum, butane, steareth-2, ceteareth-12, isobutane, stearyl alcohol, propane, phenoxyethanol, ceteareth-20, dimethicone, glycerin, allantoin, aloe barbadensis leaf juice, distearyl ether, ethylhexyglycerin, tocopheryl acetate, sodium hyaluronate, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate.

Gyártó:
PAMEX Pharmaceuticals GmbH, In der Stelzbach 1., 65618 Seltes, Németország

Forgalmazó:
Sirowa Hungary Kft.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.