Immunotrofina szirup 200ml

5490 Ft
27 Ft/ml

Az Immunotrofina folyékony étrend-kiegészítőben található vitaminok és ásványi anyagok fiziológiás védőhatást fejtenek ki a szervezetre. A folyékony étrend-kiegészítőben található hatóanyagok megnövekedett szükséglete esetén alkalmazható. A B6- és B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Immunotrofina
arginint, bétai-glukánt, jódot és B-vitaminokat tartalmazó
folyékony étrend-kiegészítő
A dobozban 2,5 ml - 10 ml dózis kimérésére alkalmas adagoló található

Összetevők:
tisztított víz, fruktóz, arginin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, szója foszfolipidek, vanília aroma, tartósítószer: nátrium-benzoát és kálium szorbát, sűrítőanyag: xantán-gumi, kalcium-pantotenát, béta-glukán Saccharomyces cerevisiae-ből, piridoxin-hidroklorid, színezék: karamell, kálium-jodid, cianokobalamin.

Javaslat:
Az Immunotrofina folyékony étrend-kiegészítőben található hatóanyagok megnövekedett szükséglete esetén.
A B6- és B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Az Immunotrofina folyékony étrend-kiegészítőben található vitaminok és ásványi anyagok fiziológiás védőhatást fejtenek ki a szervezetre és az optimális felszívódás eléréséhez megfelelő mennyiségben kell bejuttatni őket. Ha ez nem így történik, például ha a tápanyagigény növekszik, ajánlott a bevitelt emelni a lenti táblázat szerint.

Ajánlott adagolás:
Naponta egyszer üres gyomorra 5-10 ml

Figyelmeztetés:
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
A terméket a dobozban tárolja, szorosan lezárva!
A termék kisgyermek elől gondosan elzárva tartandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az Immunotrofina gyártására vonatkozó vállalati minőségi előírásoknak megfelelően, természetes eredetű anyagok használatát részesítjük előnyben, melyeknek különböző organoleptikus jellemzőik lehetnek. Így előfordulhat, hogy a termék nagyfokú változatosságot mutat a szín, illetve kisebb mértékű változatosságot az íz tekintetében; anélkül, hogy ez befolyással lenne a minőségére.

5 ml tartalmaz
Arginin 275 mg
B5-vitamin 3 mg
B6-vitamin 0,5mg
B12-vitamin 0,5 mikrogramm
Jód 100 mikrogramm
Béta-glukán 2,5 mg

Forgalmazó:
Akacia Pharma Kft.,
1182 Budapest, Királyhágó u. 84.

Gyártó:
DMG Italia srl-via Laurentina Km. 26,700 - 00040 Pomezia (Rome)
ITALIA - Olaszország


A készítmény arginin tartalma miatt terheseknek, szoptató anyáknak, alacsony vérnyomásúaknak, illetve vérnyomáscsökkentőt szedőknek nem javasolt a fogyasztása.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.