Dr. Chen Vitamin A+D3+K2 kapszula 30x

1796 Ft
60 Ft/db

Az A-vitamin segíti a látás és az immunrendszer normál működését, hozzájárul a nyálkahártya és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához. A nagy mennyiségű D3-vitamin szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben. A K2-vitamin termelése a vastagbélben lévő egyes baktériumok által történik; idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására a folyamat csökkenhet. A természetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban. Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, és támogassa az egészséges életmódot.

Hatóanyagok napi 1 kapszulára:
A-vitamin (retinol 3000 µg) 10 000 IU (NRV 375%),
D3-vitamin (kolekalciferol 50 µg) 2000 IU (NRV 1000%),
K2-vitamin (menakinon) 100 µg (NRV 133%).
NRV: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Összetevők:
napraforgóolaj, zselatin, glicerin (nedvesítőszer), A-vitamin olaj, D3-vitamin olaj, K2-vitamin.
Adagolás:
Naponta 1x1 kapszula bő folyadékkal lenyelve.
Tárolás: száraz, hűvös helyen. Származási hely: Kína.

Forgalmazó:
Oriental Herbs Kft, 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.

OÉTI nyilvántartási szám: 15546/2014.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.