JutaVit D3-vitamin gumivitamin 60x

1560 Ft
Eredeti ár: 1790 Ft
26 Ft/db

Málna ízű, D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő gumivitamin cukrokkal.

Gyermekeknek 1 gumivitamint, felnőtteknek 2 gumivitamint elszopogatni/elrágni naponta.

Hatóanyag: 1 gumivitaminban
D3-vitamin 20µg (800NE)

Összetevők
cukor, glükóz szirup, zselatin, savanyúságot szabályzó (citromsav), Quali-D (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns nátrium-L-aszkorbát, alfatokoferol, közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló szilícium-dioxid, kolekalciferol), aroma (málna), színezék (béta-karotin), fényező anyag (karnauba viasz).

Figyelmeztetés
Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. A készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén a termék alkalmazása kerülendő. A termék fogyasztása magas vér-, illetve vizelet kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott! A készítmény fogyasztásánál figyelembe kell venni az egyéb készítmények D-vitamin tartalmát.

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.