Oligogal Cr 100μg krómot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 30x

2690 Ft
90 Ft/db

A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

OLIGOGAL® Cr
Krómot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

100μg króm
A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

Hatása:
A króm egy létfontosságú ásványi anyag, amely a nyomelemek közé tartozik. Az emberi testben kis mennyiségben található csak meg, de szükséges a szervezet normális működéséhez.

Hatóanyagok 1 kapszulában % NRV*
Króm 100 μg 250
*NRV – Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referencia érték

Összetevők:
lesülést gátló: mikrokristályos cellulóz; nedvesítőszer: zselatin; stabilizátorok: kukoricakeményítő, polivinilpirrolidon; lesülést gátló: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid; króm (III) klorid, színezék: titán-dioxid, indigókármin, kinolinsárga.

Adagolás:
1 naponta, melyet étkezés előtt kell bevenni. Az OLIGOGAL® Cr 100 μg króm kapszulát legalább 4 hétig ajánlott szedni, de szedhető akár hosszabb időn keresztül is.

Figyelmeztetések:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni. Az OLIGOGAL® Cr 100μg króm kapszula nem szedhető a termék bármely összetevőjével szembeni allergia esetén. Az E 104 (kinolinsárga) a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó. Tárolja eredeti csomagolásban. Ne használja a lejárati idő után.

Forgalmazza:
Galenika International Kft.
2040 Budaörs, Baross utca 165/3

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.