GLS országos csomagküldés

GLS Hungary - Minőségi csomagszállítás és szolgáltatás

Online patikánkban leadott megrendeléseket csomagküldés formájában juttatjuk el Önhöz akár a GLS futárszolgálat segítségével. A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba vagy buborékos borítékba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják a futárszolgálatoknak.

Megrendelések szállítása GLS futárszolgálattal:
(„GLS – országos csomagküldés”-t kell kiválasztani a szállítási adatok megadásánál, alapértelmezett)

- kétszeri sikertelen házhoz szállítási próbálkozást követően a csomagot visszajuttatja patikánkba
- online csomagkövetés
- kézbesítés munkanapokon 8:00 és 17:00 között

Kézbesítés napján reggel 7:00 - 8:00 között e-mailben tájékoztatja a Címzettet, az alábbiakról:
- Várható aznapi kézbesítési időpont (3 órás időintervallum)
- GLS központi ügyfélszolgálatának telefonszáma
- kézbesítő futár neve és közvetlen mobiltelefonszáma

Októberi szállítási ajánlatunk

2018 októberében a GLS által kiszállításra kerülő csomagok esetén díjmentesen biztosítjuk logisztikai partnerünk ˝FlexDeliveryService˝ és ˝FlexDeliveryService - SMS˝ szolgáltatásait minden megrendelés mellé. Önnek más teendője nincs, csak a GLS-t választania megrendelése leadásakor!
Az ajánlat nem érinti az esetlegesen felmerülő 690Ft-os szállítási díjat 8.000Ft-os megrendelés alatt, az kizárólag az extra díjas szolgáltatás díjmentességére vonatkozik.

FlexDeliveryService tartalma:
- plusz egy kézbesítési kísérlet (összesen 3)
- csomag feladásakor e-mailben értesíti a Címzettet a kiszállítás napjáról, csomagazonosítóról és az esetleges utánvét összegéről
- a kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről
- kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre, az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezés rögzíthető, melyben kérhető a kiszállítás új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvétellel egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontokba
- tájékoztatás SMS-ben is

Fontos információk:

Kérjük, a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a csomagon nincs-e sérülés, illetve a nálunk történt lezárást követően nem történt-e felnyitás és újbóli lezárás. Amennyiben a csomag sérült, illetve amennyiben a sérülés bizonyítottan az általunk történt lezárás után következett be, úgy kérjük, tagadja meg a futárszolgálattól a csomag átvételét, és kérje a futárt, hogy juttassa vissza hozzánk a csomagot.

Ilyen esetben kérjük, telefonon értesítsen bennünket a történtekről és egyeztessen munkatársainkkal megrendelése újbóli feladásáról vagy annak törléséről. Megrendelésének törlésre esetén a teljes vásárlási értéket 2 (két) munkanapon belül visszautaljuk számlájára.

Honlap: http://www.gls-hungary.com
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu