GLS országos házhozszállítás

GLS Hungary - Minőségi csomagszállítás és szolgáltatás

Online patikánkban leadott megrendeléseket csomagküldés formájában juttatjuk el Önhöz akár a GLS futárszolgálat segítségével. A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba vagy buborékos borítékba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják a futárszolgálatoknak.

Megrendelések szállítása GLS futárszolgálattal:
(„GLS – országos csomagküldés”-t kell kiválasztani a szállítási adatok megadásánál)

- megrendelésének visszaigazolását követő munkanapon várható kézbesítés, 24 órás időgarancia*
- kétszeri sikertelen házhoz szállítási próbálkozást követően a csomagot visszajuttatja patikánkba
- online csomagkövetés
- kézbesítés munkanapokon 8:00 és 17:00 között

Kézbesítés napján reggel 7:00 - 8:00 között e-mailben tájékoztatja a Címzettet, az alábbiakról:
- Várható aznapi kézbesítési időpont (3 órás időintervallum)
- GLS központi ügyfélszolgálatának telefonszáma
- kézbesítő futár neve és közvetlen mobiltelefonszáma

Díjak:

Magyarország közigazgatási területén belül a csomagküldés vásárlási értéktől függetlenül díjmentes. Kizárólag utánvét kezelést számítunk fel az alábbiak szerint:


Vásárlási értékUtánvétÁtutalás
3.000Ft alatt200Ft0Ft
3.000Ft felett0Ft0Ft.


Fontos információk:

Munkanapokon, munkaidőben, az internetes oldalon leadott megrendeléseket – lehetőség szerint – a következő munkanapon, de legkésőbb a megrendelést követő második munkanapon teljesíti. Ez alól kivételt képez, ha egy megrendelt termék a szállítóktól nem beszerezhető vagy hiánycikkről van szó. Amennyiben online patikánk az előző pontban megjelölt időpontig nem tudja teljesíteni a megrendelést, úgy erről elektronikus levélben értesíti a megrendelőt.

Kérjük, a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a csomagon nincs-e sérülés, illetve a nálunk történt lezárást követően nem történt-e felnyitás és újbóli lezárás. Amennyiben a csomag sérült, illetve amennyiben a sérülés bizonyítottan az általunk történt lezárás után következett be, úgy kérjük, tagadja meg a futárszolgálattól a csomag átvételét, és kérje a futárt, hogy juttassa vissza hozzánk a csomagot.

Ilyen esetben kérjük, telefonon értesítsen bennünket a történtekről és egyeztessen munkatársainkkal megrendelése újbóli feladásáról vagy annak törléséről. Megrendelésének törlésre esetén a teljes vásárlási értéket 2 (két) munkanapon belül visszautaljuk számlájára.

Átutalással történő fizetés esetén, a megrendelt termék(ek)et a megrendelés során közölt díjnak a bankszámlánkra történő teljes körű megérkezését követő munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak.

Kérjük, a megrendelést visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelés hivatkozási-számot tüntesse fel a közlemény rovatban, az azonosítás érdekében; ill. jelezni kívánjuk, hogy átutalás esetén az Ön megrendelése díjbekérőnek is minősül.

*24 órás időgarancia: A GLS futárszolgálat szerződésben vállalja a várható következő munkanapi kiszállítást.

Honlap: http://www.gls-hungary.com
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu