Labello Med Repair

882 Ft
882 Ft/db

A Med Protection hatékony, hosszan tartó, láthatatlanul gyógyító és puhító réteget képez az ajkakon.

Kifejezetten a száraz, cserepes és érzékeny ajkakra ajánljuk. Védelmet nyújt, valamint megelőzi az ajkak kiszáradását, kicserepesedését és irritációját. Igény szerint használd naponta közvetlenül az ajkakra kenve. Ha az ajkaid már szárazak, használd rendszeresen, hogy a nedvességet megőrizd.

Ápoló hatás

Akadályozd meg ajkaid kicserepesedését a Labello Med Protection segítségével! Az E-vitaminos formula mélyre hatóan hidratálja és nyugtatja a száraz és cserepes ajkakat, és hatékonyan óv a további kiszáradástól. A puhító réteg védi az ajkakat és intenzív, hosszan tartó hidratálást biztosít. A 15-ös napvédő faktornak köszönhetően pedig az UVA és UVB sugarak nem károsítják és nem teszik cserepessé az ajkakat.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.