Uriage Dermokozmetikumok

50% kedvezmény két Uriage termék vásárlásakor
az alacsonyabb árú termékre.


Vásároljon egyszerre bármilyen két nem akciós Uriage terméket
és most az alacsonyabb árút 50% kedvezménnyel adjuk Önnek.

Két nem akciós Uriage Bariésun termék online patikánkban történő vásárlásakor szintén az alacsonyabb árút 50% kedvezménnyel adjuk Önnek és ráadásként
egy Uriage Strandtáskát!*

Az akció időtartama: 2021.05.01.-2021.07.31.
Ajánlatunk akciós csomagokkal és más kedvezményekkel nem összevonható,
a készlet erejéig érvényes!


Fontos tudnivaló
A termékek kosárba helyezésekor és a rendelés leadásakor rendszerünk nem számolja le a kedvezményt a 2. termékre. A kedvezményt a megrendelésről szóló számla elkészítésekor érvényesítjük és a teljes megrendelés teljesítésről szóló e-mailben kerül levonásra, mely már a csomagszámot is tartalmazza.

*Az Uriage Strandtáska két Uriage Bariésun termék vásárlásakor 1Ft-os áron kerül számlázásra. Kizárólag online patikánkban történő vásárláskor érvényes a készlet erejéig!

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.